test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Coneix els guanyadors del Maresmusic 2023


La comarca del Maresme ha celebrat una nova edició del Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Tordera, Cabrils, El Masnou, Montgat, Tiana i Vilassar de Mar. Els premis s’han lliurat aquest dissabte 21 d’octubre a la sala Albéniz de Tiana.

El premi de la gravació audiovisual d’un concert en directe o gravació d’un videoclip, valorat en 2.000 euros, se l’ha endut la cantautora Marta Kaoba, de Cabrera de Mar. A més, Marta Kaoba també va rebre el premi per votació popular consistent en l’adquisició de material musical, valorat en 500 euros.

Juliet Mayo, de Premià de Mar, ha rebut el premi de participació en una fira professional amb l’assessorament i acompanyament d’una empresa de management. Un guardó valorat en 500 euros.

D’altra banda, el premi per la contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya ha sigut per Àlex Cortés, de Vilassar de Mar. Aquest reconeixement està valorat en 400 euros.

Pel que fa al premi local a la millor proposta de cada municipi organitzador, el de Tordera ha sigut per Dilema; el de Montgat, per M. Street Bulevart; el de Vilassar de Mar, per Candlemind; i, el d’El Masnou, per La abuela Fuma. Aquests grups actuaran a la festa major del seu municipi o a un cicle musical municipal, per un valor de 600 euros.

Enguany, el Maresmusic va rebre un total de 21 propostes.

El Maresmusic

Aquest concurs vol esdevenir una plataforma d’ajuda als joves de la comarca per a la professionalització dels seus projectes musicals oferint-los recursos i eines. Així, els principals objectius del Maresmusic són millorar la formació musical dels músics participants i promocionar-los. A més, també donar suport a la creació musical local i de la comarca, fomentar la incorporació de músics emergents i novells als espais d’actuació musical del territori i fomentar la participació de la dona al món de la música.

Foto: Maresmusic via Instagram @maresmusicmaresme

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit