Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Focs de Blanes comptaran amb una zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda


L’Ajuntament de Blanes ha creat dos espais reservats per persones amb mobilitat reduïda per gaudir del 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Els dos punts habilitats per a millorar l’accessibilitat seràn molt propers a la zona de llançament.

La millora d’accessibilitat, tal com expliquen des del consistori, es tracta, d’una banda, facilitar l’estacionament. De l’altra, que sigui un lloc a primera línia de mar per poder gaudir de l’espectacle pirotècnic.

Una zona d’estacionament i un espai reservats per gaudir dels Focs

L’espai reservat per l’estacionament de persones amb mobilitat reduïda és la zona interior de la costa de l’antic pavelló d’esports. La Policia Local ha reservat tot l’espai del Carrer Josep Tarradellas senyalització que indica que només hi poden estacionar vehicles que disposen acreditació de mobilitat reduïda.

Aquesta zona d’estacionament reservada està molt a escassos metres del lloc reservat per persones de mobilitat reduïda des d’on es podrà gaudir dels Focs de Blanes. L’espai és el Passeig de S’Abanell, a tocar de la Plaça dels Països Catalans. La zona s’ha considerat la més adequada, perquè està feta com una balconada que dóna sobre la platja. Per poder controlar i facilitar que només puguin accedir-hi les persones amb mobilitat reduïda, es comptarà amb el suport del voluntariat de MIFAS i altres col·lectius.

Enguany, el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes celebra la seva 50a edició. Les cinc nits de focs seràn entre el 22 i el 26 de juliol. Segons càlculs del consistori, sumant les cinc nits del concurs, hi haurà un milió de persones contemplant els espectacles.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit