Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Capgrossos de Mataró han plantat el seu primer 4 de 9 amb folre a la festa major de Terrassa

La colla castellera de la capital del Maresme ha tancat la diada amb un 3 de 8 que han descarregat sense cap dificultat


Els Capgrossos de Mataró han participat aquest diumenge a la diada castellera de la Festa Major de Terrassa. També hi han participat els Minyons i els Castellers de Terrassa. Les tres colles han resolt amb nota la diada i han signat la seva millor actuació del que portem de temporada. Els Capgrossos han plantat el seu primer 4 de 9 amb folre. Per la seva banda, els malves han completat el seu objectiu i han fet la Tripleta màgica i, els Castellers de Terrassa han assolit el seu principal repte: la torre de 7. La diada de Festa Major, que ha començat amb mitja hora de retard, ha estat presidida pel president del Parlament, Josep Rull.

Els encarregats de començar la diada han estat els Castellers de Terrassa, que han arribat amb el repte de fer la millor diada d’aquesta temporada. Els blau turquesa han començat amb un 4 de 8, que han controlat a la perfecció i que ha estat el segon d’aquesta temporada. Feia 5 anys que els Castellers no descarregaven aquest castell per la seva festa major.

Una diada de nota

Per la seva banda, els Minyons han començat amb el 3 de 9 amb folre, el seu primer castell de 9 d’aquesta temporada. L’han fet de manera excel·lent, amb absolut control i la plaça l’ha ovacionat. Els Capgrossos de Mataró han iniciat amb la torre de vuit amb folre, que han executat a la perfecció, i han acabat el castell cridant “un pis més”.

La segona ronda ha començat amb el 7 de 7 dels Castellers que no els ha donat cap problema. Els Minyons, per la seva banda, han continuat completant el 4 de 9 amb folre. Al seu torn, els Capgrossos han saltat ronda després d’un intent desmuntat del 4 de 9, que finalment han aconseguit descarregar.

Els Castellers han iniciat la tercera ronda amb un intent desmuntat del 2 de 7, el seu principal repte aquesta diada. Finalment, l’han aconseguit descarregar amb èxit i han signat així la seva millor actuació des de la represa per la covid-19.  En tercera ronda, els Minyons de Terrassa han completat la Tripleta Màgica amb el 5 de 8.

Finalment, els Capgrossos de Mataró han tancat la diada amb un 3 de 8 que han descarregat sense cap dificultat, i també han signat la seva millor actuació aquesta temporada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit