Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els CAP de Calella i Lloret inauguren l’Escola de Salut del Maresme i la Selva destinada als majors de 60 anys


Els centres d’atenció primària de Calella i Lloret de Mar han posat en marxa l’Escola de Salut del Maresme i la Selva. Els dos CAP, gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, han inaugurat aquest projecte adreçat a persones majors de 60 anys. L’objectiu és promoure bons hàbits i aprendre a conèixer i millorar la salut física i mental.

L’Escola de Salut del Maresme i la Selva proposa fer activitats relacionades amb l’àmbit de la salut, l’envelliment actiu o les relacions socials, un dia a la setmana. Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva expliquen que, per tal de poder fer una atenció personalitzada i de qualitat, els grups seran reduïts i tancats.

Calella i Lloret, els primers municipis amb Escola de Salut

Els CAP de Lloret i Calella són els primers a participar en aquest projecte. A l’edició de Calella, el grup de participants es trobarà tots els dimarts a partir de les 10:30 h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Pel que fa a Lloret de Mar, la trobada serà els dijous, també a les 10:30 h, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal.

El període d’inscripcions per formar part d’un dels dos primers grups ja està obert. Les persones interessades poden dipositar la butlleta d’inscripció a una de les bústies dels dos CAP. Les butlletes es poden recollir als CAP, a la biblioteca municipal, als serveis socials del municipi o al casal d’avis. A Lloret també se’n podran obtenir al centre cívic.

Des de la Corporació de Salut preveuen que en els pròxims mesos el programa de l’Escola de Salut del Maresme i la Selva s’estengui a altres centres d’atenció primària de les comarques.

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit