Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els càmpings gironins tanquen la temporada amb ocupacions de fins al 90%

Els càmpings gironins han tancat l’estiu amb ocupacions de fins al 90%. L’associació de càmpings de la demarcació la qualifica de “bona temporada turística” després de dos anys “difícils” per la pandèmia i constata que s’ha recuperat el client estranger. “S’ha recuperat la confiança dels clients internacionals. Ens han visitat de nou els alemanys, els belgues, els holandesos, els francesos, només han fallat els anglesos”, explica el seu president, Miquel Gotanegra. El sector, a més, ha aconseguit “fidelitzar” els turistes d’arreu de Catalunya, que continuen a l’alça.

En xifres globals, les ocupacions han assolit de mitjana percentatges semblants al 2018 i 2019, abans de la pandèmia. El mes de juliol s’han situat entre el 70 i el 75% i a l’agost entre el 85 i el 95%.

“La temporada baixa també te un pes molt important per al sector i es preveu que aquest any sigui bona, sempre i quan la climatologia sigui favorable”, remarca Gotanegra.

L’associació compta amb 73 associats –més del 80% dels càmpings de la demarcació- i ofereix unes 120.000 places d’allotjament.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí


El més llegit