Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els allotjaments turístics Blanes i Lloret preveuen una ocupació de més del 70% per Setmana Santa

A partir del divendres 29 de març, l'ocupació dels establiments podria arribar al 90%


Els allotjaments turístics de la Costa Brava Sud, concretament Blanes i Lloret de Mar, preveuen una ocupació quasi del 100% per aquesta Setmana Santa. Així ho assenyalen les dades de la Federació d’Hostaleria i Turisme Comarques Gironines.

A la Costa Brava Sud s’esperen ocupacions d’entre el 70% i el 75% fins al 28 de març. A partir del 29, però, s’espera que l’ocupació pugi fins al 85% o el 90%. Aquest any, les vacances de Setmana Santa coincideixen amb la celebració del torneig internacional de futbol MICFootball. Així, molts dels establiments, tant de la Selva Marítima com, també, de la Selva Interior allotjaran els prop de 8.000 esportistes participants.

De mitjana, els turistes s’estaran al territori entre dos i tres dies. L’informe apunta que el dia amb més estades serà el divendres 29 de març. Pel que fa al perfil dels turistes, majoritàriament seran d’àmbit nacional, sobretot de la província de Barcelona. De l’àmbit internacional, els turistes provindran, principalment, de Regne Unit, Dinamarca i Holanda.

Des de la Fedaració assenyalen que les dades d’ocupació de la Setmana Santa del 2024 són similars a les del 2022. Tot i això, apunten que són lleugerament inferiors a les del 2023. Ara bé, apunten que el sector confia en les reserves d’última hora.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit