Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els ajuts de lloguer al Maresme pugen fins als 6,5 MEUR aquest any

Enguany, l'Oficina d'Habitatge del Maresme ha tramitat 3.326 expedients en el conjunt de convocatòries obertes per l'Agència d'Habitatge de Catalunya


Els ajuts de lloguer tramitats aquest any per l’Oficina d’Habitatge del Maresme ascendeixen a 6.452.655 €. Així, segons l’Oficina d’Habitatges, 2.550 famílies han aconseguit ajuts al lloguer aquest 2023, un 10,68% més que el 2022.

Durant aquest 2023, l’Oficina d’Habitatge del Maresme ha tramitat 3.326 expedients en el conjunt de convocatòries obertes per l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

L’Oficina d’Habitatge del Maresme dona servei al 53% de la població de la comarca. Així, atén 24 municipis. Els que queden fora són Mataró, El Masnou, Malgrat de Mar, Calella, Sant Pol de Mar i Tordera, que disposen d’oficina pròpia. L’Oficina treballa en la tramitació d’ajuts al lloguer, amb prestacions econòmiques d’especial urgència, cèdules d’habitabilitat de segona ocupació i, també, en ajuts per a la rehabilitació. A més, també presta el Servei d’Intermediació Hipotecària (SIDH) adreçat a les famílies amb dificultats per atendre el pagament dels préstecs o crèdits hipotecaris. També promou una Borsa de lloguer per facilitar l’accés a l’habitatge de les persones residents a la comarca.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit