Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els acusats de subministrar drogues a menors per abusar-ne sexualment a Blanes al·leguen relacions consentides

Un dels acusats ha admès relacions amb una d'elles, ha afirmat que van ser parella quasi dos anys i que ho sabien les famílies


Els acusats de subministrar drogues a menors per abusar-ne sexualment a Blanes al·leguen que les relacions van ser consentides.

Els dos processats han declarat al final del judici que va començar ahir i ha continuat avui. Un dels acusats, que en el moment dels fets tenia 48 anys i la menor 14, ha afirmat que creia que la noia en tenia 16, l’edat legal per prestar consentiment. A més, ha negat haver-li proporcionat “cigarrets d’haixix, marihuana i cocaïna”, com sostenen les acusacions.

La fiscal ha acusat l’altre processat d’abusar de dues menors de 14 i 15 anys quan ell en tenia entre 19 i 20. El processat només ha admès relacions amb una d’elles, ha afirmat que van ser parella quasi dos anys i que ho sabien les famílies.

La fiscal manté la petició de 21 anys de presó per a l’acusat de més edat i ha rebaixat a 18 anys la pena per a l’altre. Inicialment sol·licitava una condemna de 24 anys.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit