Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Elisabet Moreno, escriptora: “Volia parlar del mar, però em volia allunyar de Ruyra. Volia actualitzar-ho, parlar del mar del segle XXI”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat l’escriptora blanenca Elisabet Moreno per parlar de la seva primera novel·la L’esquerda (La Magrana), una obra vinculada al mar i al món pesquer.

Amb L’esquerda, Moreno s’estrena com a novel·lista i, com explica, està molt contenta per la rebuda que ha tingut el llibre.

Aquest projecte, Elisabet Moreno el va començar al 2017. “Volia parlar del mar perquè és la primera cosa que veig quan surto de casa i és una cosa que m’atreia molt”, explica la blanenca. Ara bé, com apunta, “volia parlar del mar però em volia allunyar de Ruyra, volia actualitzar-ho, parlar del mar del segle XXI”. Moreno apunta que a la novel·la havia de fugir de la idealització per parlar del deteriorament del sector pesquer i del medi natural i de la vida social dels pobles costaners, “que ara han esdevingut aparadors turístics”

Moerno presentarà L’esquerda aquest pròxim 28 de març a la Biblioteca de Blanes en un acte on l’acompanyarà Salvador Macip.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit