test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Elisabet Megias, alcaldessa de Tordera: “Per treballar en un ajuntament hi ha d’haver vocació de servei, així és com jo entenc la meva feina”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Elisabet Megias, alcaldessa de Tordera. Amb ella hem parlat sobre el municipi i de com encara aquest proper mandat.

Com ha apuntat Megias, des del 28M, han viscut un “procés d’adaptació” per emprendre el “repte majúscul” de capitenejar l’Ajuntament de Tordera. L’alcaldessa sentencia que la seva feina l’enten amb “vocació de servei”. De fet, com diu, és el que es necessita a l’hora de treballar en un ajuntament.

Tordera és un municipi amb 84 quilòmetres quadrats. Així doncs, Megias apunta que el terme municipal està “molt disgregat” i que compta amb “molts nuclis de població” i amb urbanitzacions que es troben a 40 minuts del nucli urbà. Tot i això, l’objectiu és garantir tots els serveis arreu del municipi.

Pel que fa al pacte entre Junts, PSC i Més Tordera, que va portar Megias a l’alcaldia, la batllessa explica que els tres grups aposten per un projecte de mirada llarga; “què volem ser quan siguem grans?”, es pregunta retòricament. En relació als comissis del 28 de maig, Mejias també confessa que no esperaven l’entrada de VOX a l’ajuntament.

A l’horitzó més proper ara es divisen els pressupostos que, segons diu l’alcaldessa, “costarà de tancar”. A més, afegeix que “serà un pressupost conservador perquè alq ue ens hem de dedicar aquests dos primers anys és a posar ordre a tots els serveis i a marcar les línies estratègiques”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit