Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El VIII Torneig de Futbol Platja de Blanes té equips femenins inscrits per primer cop


Blanes celebrarà el VIII Torneig de Futbol Platja aquest cap de setmana. Per primera vegada en aquests 8 edicions, el torneig té equips femenins inscrits. En total, segons l’Ajuntament de Blanes, enguany el Torneig de Futbol Platja tindrà 240 jugadors i jugadores repartits en 16 equips que s’enfrontaran entre dissabte i diumenge per aconseguir el trofeu.

El VIII Torneig de Futbol Platja, organitzat pel Club Deportiu Blanes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, començarà el dissabte al matí i culminarà diumenge amb les dues grans finals: a les 18.30 h la femenina i a les 19.30 h la masculina. A més, com apunta l’Ajuntament de Blanes, la final es podrà seguir en directe per streaming a través d’ORVIS Conecta. Abans de les finals, però, es disputarà el tradicional concurs de xilenes i faltes.

Pel que fa als equips participants, la majoria són de Blanes. Tot i això, també disputaran el VIII Torneig de Futbol Platja equips de Lloret de Mar, Palafolls, Malgrat de Mar, Tossa de Mar i Barcelona. Els partits es disputaran als dos camps de platja habilitats sobre la sorra; a la zona a tocar del lloc de Socors i del Banc dels Músics del Passeig de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit