Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El turisme esportiu a Lloret ha crescut un 23% respecte al 2022


Lloret de Mar ha incrementat el turisme esportiu un 27,4% aquest 2023 respecte a l’any 2022. Segons dades publicades per l’ajuntament lloretenc, un total de 82.975 persones vinculades amb el turisme esportiu van visitar les instal·lacions del municipi durant el 2023. Això representa un increment de més del 27% respecte a l’any anterior. Del total de turistes esportius, 45.922 eren esportistes i 37.053 acompanyants.

Pel que fa a les activitats, durant el 2023 Lloret en va acollir un total de 424. Segons el consistori, un 80% d’aquestes són estades esportives o training camps. A més, des de l’Ajuntament de Lloret també apunten que les dades mostren que la temporada de turisme esportiu s’està allargant. Així, tradicionalment se situava entre març i maig, però durant el 2023 es va ampliar als mesos de juny i juliol.

La modalitat esportiva més popular és el futbol. Completen el podi el bàsquet i l’atletisme. D’altra banda, pel que fa al nombre d’activitats per nacionalitat, des de l’ajuntament assenyalen que destaquen França, Suècia, Catalunya i Regne Unit.

Aquestes dades es van presentar divendres a la taula de turisme esportiu de Lloret Turisme. Aquesta taula la integren una vintena d’establiments d’allotjament i dues agències, tots reconeguts amb la certificació de Destinació de Turisme Esportiu de l’Agència Catalana de Turisme.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit