Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El temporal de mar obliga a tallar la circulació de trens entre Malgrat i Pineda


El temporal de mar de les darreres ha ocasionat diversos danys a la infraestructura de la línia R1 de Rodalies de Catalunya a l’Alt Maresme. Aquest diumenge Renfe ha hagut de suspendre el servei entre Malgrat de Mar i Pineda de Mar degut al desgast de les vies provocat pel fort onatge.

Protecció Civil ha activat la prealerta del Pla Ferrocat fins que la companyia ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre Blanes i Pineda. Els operaris treballen ara per restablir el servei però no hi ha una previsió clara per a la recuperació de la circulació de trens per aquest punt.

Adif ha precisat que l’estació de Malgrat de Mar i el baixador de Santa Susanna queden fora de servei per les dificultats d’accés dels autocars a ambdues instal·lacions. Renfe ha recalcat que aquest diumenge es manté el servei habitual de trens a l’R1 i l’RG1 de Rodalies entre l’Hospitalet de Llobregat i Pineda de Mar. Entre Pineda i Blanes hi ha servei alternatiu per carretera via autocar. I al tram Blanes-Maçanet de la Selva-Portbou també hi ha la circulació ferroviària habitual.

En declaracions al canal 3/24, el portaveu de Renfe a Catalunya, Antonio Carmona, ha assegurat que no consten més descalçaments de la via al tram del Maresme.

Imatge: Televisió de Catalunya 3/24

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit