Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre de Lloret estrena nova temporada


El Teatre de Lloret comena una nova temporada amb l’humor com a element més destacat de la programació. En aquest sentit, el Teatre de Lloret acollirà espectacles com el que Marta Buchaca va estrenar a la passada edició del Festival Grec de Barcelona, Quant temps em queda? (31 de març), o l’aclamada comèdia produïda per la Sala Flyhard, La pell fina (26 de març).

La dansa també serà present al Teatre de Lloret aquesta temporada. Per l’escenari hi passarà Paloma Hurtado amb l’espectacle INA, que es va poder veure al Festival Sismògraf de Dansa a Olot l’any passat.

Per l’escenari del Teatre de Lloret també hi passaran propostes musicals com la de la lloretenca Ary Martin (19 de març), el cicle de Nits de Piano dels Amics de la Música, la dels blanencs X-Tramp (1 de març) o la de l’Orquestra Jove de la Selva (30 d’abril).

Una aclamada cartellera amb accent local 

El Teatre de Lloret acollirà una altra obra clown el divendres 3 de febrer. Serà l’aclamada Travy d’Oriol Pla. Aquesta peça és un dels espectacles més aclamats de la cartellera barcelonina d’aquest Nadal que narra la història d’una família de pallassos, la d’Oriol Pla.

El director lloretenc Xavier Albertí encetarà gira per Catalunya a Lloret el 14 d’abril. Ho farà amb el seu nou espectacle Don Ramón María del Valle Iclán, que s’estrena al Teatre Español de Madrid el 2 de març.

La companyia local Quantus Teatre també estrena en aquesta temporada del Teatre de Lloret. Serà el dia 7 de maug amb Les Alegres Casades del Windsor, un espectacle inspirat en l’obra de Shakespeare i que juga amb el nom de l’hotel lloretenc, el Windsor. Quantus Teatre estrenen, després d’anys de no fer-ho, sota la direcció de l’actor i director lloretenc Joan Romà Ortiz.

El Casal de l’Obrera estrenarà també Bodega Can Pepitu el 25 de febrer i, l’agrupació Jubil del Casal Municipal de la Gent Gran també estrenarà. En el seu cas serà Ser o No Ser el 15 d’abril.

Foto: Aj. Lloret

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit