Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre de Lloret acollirà un concert solidari per la inclusió social

A Lloret, la Fundació SERGI, amb el consistori, gestiona diversos serveis i programes d'inclusió social


El Teatre de Lloret de Mar acollirà un concert solidari de gòspel per a la inclusió social. El pròxim diumenge 4 de febrer, a les 18.30 h, l’equipament de la Selva Marítima serà l’escenari de Gospel X SERGI. L’actuació, a càrrec del Cor Gòspel Girona, serà un benefici de la inclusió social. A més, també permetrà conèixer els diferents serveis i programes d’acció social que la Fundació SERGI fa a Lloret.

Les entrades tindran un preu de 10 € les que siguin anticipades i de 15 € les de taquilla. Tot el que es recapti anirà destinat a la Fundació SERGI que, aquest febrer celebra el 45è aniversari.

A Lloret de Mar, la Fundació SERGI, amb el consistori, gestiona diversos serveis i programes d’inclusió social de caràcter educatiu amb infants, joves i famílies. També ofereix assessorament i consultes a la ciutadania per temes d’habitatge i gestiona la borsa de lloguer social del municipi. A més, també treballa per fomentar la participació per aconseguir una societat lloretenca cohesionada i amb drets per a tothom, a través del Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

El Cor Gòspel Girona està format per més de 70 cantaires acompanyats de bateria, baix i teclat i sota la direcció de Xavier Thió.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit