Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre de Blanes comença la programació de teatre professional aquest dissabte


El Teatre de Blanes enceta la programació de teatre professional aquest dissabte 4 de febrer. Durant els propers mesos, la cartellera de l’equipament cultural comptarà amb 9 espectacles professionals i es completarà amb propostes d’entitats locals com Rialles Blanes. L’obra que començarà la programació d’aquest 2023 serà Un tal Shakespeare a càrrec de Marcel Tomàs i Cascai Teatre.

Per l’escenari del Teatre de Blanes també hi passarà Ni rastre de qui vam ser de Fel Faixedas i Carles Xuriguera, al 10 de març; Els dies de la revolta feliç on Jaume Madaula i Anna Tobies combinen música i poesia; Hamlet.01 amb l’actor Sergi Belbel; No estoy bien el monòleg del showman David Fernández, el 13 de maig; Terapèutic amb Jaume Fàbregas i Jordi Ferragut, el 27 de maig; i, Autónomos, el Musical amb Àlex Martínez i Andreu Rami, el 3 de juny.

A més, el Teatre de Blanes comptarà amb dues actuacions musicals a càrrec de dos professionals blanencs: Luis Relucio, que el 17 de febrer presentarà La promesa; i, Brenda Delgado, qui el 15 d’abril interpretarà peces del seu primer àlbum discogràfic.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit