Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre de Blanes acollirà ‘Las Asambleístas’ amb Sílvia Abril

Altres obres que s'inclouen a la programació són 'Strafalari' del Mag Lari, 'Burundanga' de Jordi Galceran o la comèdia basada en improvisacions 'Corta el Cable Rojo'


El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud ha presentat la programació professional pel 2024. Un dels “plats forts”, com explica l’ajuntament blanenc, és l’obra Las Asambleístas, produïda per El Terrat i protagonitzada per l’actriu Sílvia Abril. La representació es farà a Blanes el dijous 4 d’abril.

Las Asambleístas arriba a la capital de la Selva Marítima després de triomfar en la 69a edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida. Aquesta obra es tracta d’una versió del clàssic d’Aristòfanes. La dirigeix José Troncoso i Sílvia Abril representa el paper de Praxàgora. Amb tot, Las Asambleístas es converteix en una comèdia en vers interpretada completament per dones ambientada en un cabaret alemany.

Altres funcions programades al Teatre de Blanes pel 20204 són l’espectacle Strafalari del Mag Lari (21 d’abril), la comèdia Burundanga de Jordi Galceran (17 de febrer) i la comèdia basada en improvisacions Corta el Cable Rojo (2 de febrer).

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit