Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre Clavé de Tordera presenta la programació del gener a l’abril


El Teatre Clavé de Tordera ha presentat la programació dels primers mesos del 2024. Entre les propostes destaquen la comèdia de Marc Angelet i Jordi Casanova, Conspiranoia, que es podrà veure el 28 de gener. També destaca l’obra L’illa deserta de la Companyia Brutal, protagonitzada per Miki Esparbé i Maria Rodríguez, que arribarà a Tordera el 18 de febrer.

La 7a edició del Festival Zero porta a Tordera la coproducció de Teatres en Xarxa i el Teatre Nacional de Catalunya, La Festa, el 8 de març.En el mateix marc del festival també s’hi inclouen les obres Solo (9 de març) i Lady Panda (9 març), una proposta de circ contemporani que serà l’encarregada de tancar el certamen.

A banda de teatre, el Teatre Clavé també acollirà un cicle de música. L’equipament torderenc ha programat John&Jen de Xavi Duch i Filippo Fanó, 7 d’abril; i, A Tamarit del grup Julivert, 28 d’abril.

A banda, de gener a abril també hi haurà propostes dins del cicle familiar EN FAMÍLIA!. Aquest cicle, com apunten des del Teatre Clavé permet la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït. El 20 de gener arribarà Guyi-Guyi un espectacle de teatre i titelles, per a infants de 3 a 5 anys, de la companyia Periferia. També hi ha programat Sotabosc (24 de febrer) de la Companyia Inspira Teatre i La gallina dels ous d’or (2 de març) de Zum Zum Teatre. El Cicle Familiar es tancarà amb una proposta El Núvol, gris, gras i gros (25 març) de la companyia Teatre al Detall.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit