test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Teatre Clavé de Tordera presenta la programació de tardor


El Teatre Clavé de Tordera ha presentat la programació de tardor d’aquest 2023. La temporada s’estrenarà el 23 de setembre i s’allargarà fins al dia 24 de novembre.

L’encarregada d’estrenar la temporada del Teatre Clavé serà Es ven germà petit, una obra que s’emmarca dins del Cicle Familiar i que narra la història de l’arribada d’un nou fill a la família i la conviència entre germans. La programació continuarà amb l’arbucien Fel Faixedas i Cares Xuriguera que actuaran al teatre torderenc el 24 de setembre.

De cara a l’octubre, i també dins del Cicle Familiar, el dia 21 es farà la representació de La faula de l’esquirol. L’endemà, el 22 d’octubre, passarà per l’esencari del Teatre Clavé Carles Sans, qui presentarà Per fi sol després de quatre dècades amb Tricicle.

La programació del mes de novembre arrencarà el dia 4 amb la proposta familiar Pintamúsica, una expriència sensorial artística on tres músics, actors i cantants proposen crear una adaptació del quatre Naixement del dia de Joan Miró. Les últimes representacions de la programació de tardor del Teatre Clavé de Tordera seran la tragèdia de Shakespeare Ricardo III i amb Edu Vico i el seu espectacle de guitarra flamenca. A més, Vico comptarà amb l’Orquestra del Clavé en el seu viatge a través de la poesia de Frederico García Lorca. Les últimes propostes de la programació seran Insòlit, 1 i 2 de  desembre, i La madre de Frankenstein amb Blanca Portillo.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit