Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El sopar solidari de la Corporació de Salut recull 8.000 euros


El sopar solidari en benefici del programa del Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha recollit 8.000 euros. L’esdeveniment, celebrat a l’Hotel Guitart Central Park de Lloret de Mar, tenia l’objectiu de recaptar fons per aquest programa de la Corporació que ofereix suport a persones en situació de malaltia avançada i a les seves famílies.

El SSID és un servei d’atenció a domicili dirigit a persones que es troben en situació de malaltia avançada i són ateses per un equip especialitzat en cures pal·liatives. Des d’aquest servei de la Corporació s’ofereix una atenció integral a la persona que pateix la malaltia, incloent-hi aspectes físics, emocionals, socials i espirituals. Així, es dona suport en tasques com la higiene, l’alimentació, cures no complexes o acompanyament i suport emocional a la família.

El programa SSID es porta a terme gràcies al finançament de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH). També de la Fundació Oncolliga Barcelona i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. A més, també compta amb el suport d’alguns ajuntaments. El xec de 8.000 euros recollits al sopar solidari ha sigut entregat a Rosa Tarré, cap de Responsabilitat Social Corporativa de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit