Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Blanes ha atès enguany 204 víctimes


El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Blanes ha atès un total de 204 persones des de l’1 de gener fins el 31 d’octubre. Del total de persones ateses 198 són dones -195 adultes i 3 menors- i 6 homes. Aquesta xifra ha augmentat respecte a l’any passat quan el número de persones ateses per SIAD de Blanes va ser 188, de les quals 185 van ser dones. Els serveis prestats més freqüents han estat els d’atenció psicològica (767 assistències sumant totes les vegades que una persona hi accedeix), seguida per consultes jurídiques (127), informació i orientació sociocomunitària (28) i de primera acollida (2).

Els perfils més representatius de les persones ateses al SIAD de Blanes continuen essent de nacionalitat espanyola, amb un 60% dels casos, i la mitjana d’edat és de 42’3 anys. Pel que fa a la resta de nacionalitats de les persones, està molt disgregada amb entre 1 i 7 casos com a màxim procedents de diversos països, majoritàriament d’Amèrica i Europa.

Pel que fa a la formació, la majoria de dones tenen estudis secundaris (57) seguides per les que tenen estudis primaris (55), estudis superiors (35), i sense estudis (5). Hi ha 46 casos on no consta el nivell de formació.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit