Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El servei de salvament i socorrisme de Lloret ha fet més de 51.700 actuacions aquest estiu


El servei de salvament i socorrisme de Lloret de Mar ha dut a terme 51.728 serveis a les platges i cales del municipi. Així ho mostren el resum de dades recollides per l’empresa Proactiva Serveis Aquàtics, que presta servei a les cinc platges del municipi, que ha publicat l’ajuntament lloretenc.

La temporada de servei de salvament i socorrisme s’inicia durant la Setmana Santa i acaba a mitjans d’octubre a les platges de Lloret i Fenals i, a la resta de cales, el servei es realitza de juny a setembre. Durant aquests mesos, Lloret disposa de 25 socorristes distribuïts entre les diferents platges i cales del municipi.

La xifra de serveis prestats durant aquesta temporada arriba als 51.728. D’aquest total, 49.345 han sigut prevencions; 2.038, assistències; 77, assistències aquàtiques; 29, rescats; i, 38 han sigut evacuacions. Des de l’Ajuntament de Lloret apunta que la majoria d’assistències han sigut per ferides lleus o picades de medusa.

D’altra banda, el resum de dades del consistori lloretenc també recull el servei de cadira amfíbia o d’assistència al bany. Durant aquesta temporada s’han comptabilitzat 340 usos d’aquest servei.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit