Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El servei de Creació d’Empresa de la Selva va atendre 283 emprenedors durant l’any 2022


El servei de Creació d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva va atendre 283 emprenedors durant l’any 2022. Del total d’assessoraments, 85 van acabar creant una empresa amb una generació neta de 103 nous llocs de treball. De les noves empreses que es van posar en marxa, el 52% van ser creades per homes i el 48% per dones. Les xifres s’han donat a conèixer aquest dimarts en un acte a Santa Coloma de Farners.

El conseller d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva, Eduard Colomé, ha valorat positivament aquestes dades i ha explicat que les diferents crisis dels últims anys ha fet que cada vegada i hagi més persones que posin en marxa el seu projecte empresarial:

“Penso que amb les xifres que valorem avui en relació al que vam fer durant tot l’any, són per ser optimistes. Penso que les diferents crisis que hem anat encadenant ha fet que l’autoocupació sigui una solució important a l’hora de desenvolupar l’estructura d’ingressos propis d’una família […]. Cada vegada més ens estem trobant amb persones que, pel que sigui, han plegat o els anat malament en el treball per compte aliena, acaben desenvolupant aquella idea que segurament tenien a dins des de feia molt de temps. I el que només era un projecte o una idea en un tovalló acaba sent no només el seu propi mode de subsistència sinó que un granet més del teixit empresarial i comercial de la comarca”.

Els serveis que ofereix aquest ens als emprenedors i emprenedores de la comarca van des d’aspectes com la creació i projecte de negoci, la comercialització i el màrqueting així com els tràmits per optar a ajuts i subvencions. A banda de la seu del servei, ubicada a Santa Coloma, el Consell Comarcal de la Selva ofereix assessoraments presencials a diversos municipis de la comarca com Lloret, Tossa, Caldes de Malavella o Maçanet entre altres.

Foto: Jornada Emprèn en Femení 2022 al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma (Centre Eix de Negoci)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit