test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El segon Sopar Solidari de la Fundació ASPRONIS ha recaptat 14.600 €

Aquests diners es destinaran a infants en situació de pobresa


La Fundació ASPRONIS ha celebrat aquest dimecres al vespre el segon Sopar Solidari. Ho ha fet a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar. Amb l’acte, ASPRONIS ha aconseguit recaptar 14.600 euros que es destinaran a infants que es troben en situació de pobresa per oferir-los recursos i oportunitats educatives i de lleure.

D’altra banda, en aquesta segona edició del sopar també s’ha celebrat la primera gala dels Premis ASPRONIS. Aquests guardons volen reconèixer institucions i persones que contribueixen en causes socials des de diferents àmbits. En total s’han entregat quatre premis.

Els i les guardonades

El premi Maria Dolors Oms, centrat en l’àmbit assistencial, ha sigut per l’Ajuntament de Blanes. Segons la Fundació, han destacat pel seu compromís, “ferm i continuat de tots els seus governs i legislatures” pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. El premi Robert Pujol, de l’àmbit laboral, l’ha rebut l’empresa Chupa Chups per la inserció dels col·lectius en empreses i la contractació de feines al Centre Especial de Treball durant prop de tres dècades.

Pel que fa al premi Xavier Oms, de l’àmbit esportiu o de lleure, l’ha rebut el Club Vela Blanes. La Fundació ha destacat la seva tasca “compromesa, continuada i sensible” per fer inclusiva i accessible la pràctica de vela. Finalment, el premi Joan Domènech, pels valors culturals o socials, ha sigut per Sor Lucía Caram. Han assenyalat la seva contribució als valors fundacionals de la Fundació ASPRONIS i per la seva col·laboració amb el programa CaixaProInfància a Lloret.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit