Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El sector turístic gironí tanca una Setmana Santa amb ocupacions gairebé plenes els dies festius


El sector turístic gironí ha tancat aquest dilluns una Setmana Santa amb ocupacions que freguen el ple en determinats establiments. A municipis de la Costa Brava Sud, com Blanes, també s’han registrat ocupacions plenes als hotels en els quatre dies festius de Setmana Santa i d’entre el 70 i 90% als càmpings.

Després de veure terrasses i restaurants plens sobretot en els llocs de la costa, el sector turístic dona per tancada la crisi provocada per la pandèmia i recupera les xifres del 2019. Es tracta d’ocupacions bones durant els quatre dies festius, sobretot en la zona de la Costa Brava centre, que ha aconseguit omplir pràcticament un 90% de les places.

A la zona nord de la Costa Brava, els registres s’han quedat al 80% i a la Cerdanya i el Ripollès han remuntat unes xifres dolentes per la manca de neu a les estacions d’esquí, quedant-se al voltant del 85%. El president de la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines, Antonio Escudero, ha remarcat que malgrat aquestes bones xifres, durant la resta de la setmana els registres no han anat tan bé.

Foto: Passeig de Blanes (arxiu)

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit