Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El sector turístic del Maresme posa el focus en la sostenibilitat


La necessitat d’invertir en la sostenibilitat a curt, mig i llarg termini del sector turístic del Maresme ha estat la principal conclusió de la jornada de sostenibilitat celebrada aquest passat dijous a Santa Susanna. Una trobada que ha servit per posar en comú la visió de futur d’aquest motor econòmic de la comarca per part de diversos actors, com el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, la Diputació de Barcelona o ​​la Cambra de Comerç de Barcelona.

El president del Consorci, Joaquim Arnó, ha destacat la necessitat de “tenir una visió global però treballar de forma local. unint la comarca i promocionant-la com una única destinació”. Per la seva banda, l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ha centrat la seva intervenció en la importancia de la sostenibilitat i la digitalització del sector turístic.

Projecte INOUT Hostel

El Consorci de Turisme del Maresme també ha presentat el projecte INOUT Hostel, una iniciativa que pretèn fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat en el sector turístic. El projecte  posa el focus en l’accessibilitat, la reutilització i la sostenibilitat a través d’una proposta social i mediambiental.

En el marc de la jornada de sostenibilitat també s’ha fet entrega del segell Biosphere a 95 empreses, serveis i destinacions turístiques del Maresme.

Foto: Consorci de promoció turística Costa del Maresme

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit