Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Santuari del Vilar de Blanes acull aquest diumenge la XXIX Romeria de la Casa de Andalucía


Blanes celebra aquest diumenge la Romeria que organitza la Casa de Andalucía de Blanes a l’esplanada del Santuari del Vilar. Es tracta d’un esdeveniment que no s’ha deixat de celebrar des de la seva primera edició, tret del 2020 i 2021 per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19.

Les activitats programades començaran a les 8 del matí, amb la sortida des del barri de Ca la Guidó dels romeros, els carretons i els genets a cavall per acompanyar la Verge del Rocío fins al Santuari.

L’acte central de la Romería serà la Missa Rociera, que tindrà lloc a la 1 del migdia a l’escenari de l’Esplanada del Santuari del Vilar. L’oficiarà el rector de la Parròquia Santa Maria, Enric Roura, i comptarà amb l’acompanyament de les veus del Coro Rociero Zahara de la Sierra, que vindrà com entitat convidada des de Viladecans.

Cap al final de la missa s’interpretarà la Salve Rociera. Després de la missa, a 2/4 de 3 del migdia, s’oferirà una degustació del típic potaje rociero, i a partir de les 4 de la tarda hi haurà diverses actuacions a l’escenari de l’Esplanada del Vilar.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit