Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El PSC de Blanes descarta una moció de censura a Canosa


El PSC descarta presentar una moció de censura per desbancar Àngel Canosa (ERC) de l’alcaldia després del trencament del govern municipal amb la sortida dels regidors de Blanes En Comú Podem. En un comunicat, els socialistes blanencs apunten que la ruptura de la coalició constata “la feblesa” amb la que han governat, sense representar la majoria del ple. El candidat del PSC, Jordi Hernández, assegura que el PSC mantindrà una posició de “responsabilitat en defensa dels interessos de la ciutat” i continuarà donant suport a aquelles propostes que creguin que suposen una millora per a la població.

Els socialistes es desmarquen d’aquesta manera de la posició de Ciutadans que aquest dimarts els ha demanat un comunicat liderar un acord que permeti “un govern constitucionalista per a conformar un nou govern que no perjudiqui els veïns i veïnes de Blanes”.

En relació a les acusacions creuades per irregularitats en la gestió municipal entre ERC i els Comuns, Hernández insta tant l’alcalde d’ERC com els regidors d’En Comú Podem a portar les proves necessàries perquè es puguin obrir investigacions per esclarir els fets.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit