test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El PSC al Consell de la Selva retreu a Junts i ERC “bloquejar” el debat per reconèixer l’Estat palestí


El grup del PSC del Consell Comarcal de la Selva ha retret als grups de Junts i ERC la seva abstenció per debatre el reconeixement de l’Estat palestí en el ple del maig. En un comunicat emès aquest dilluns, els socialistes lamenten “la falta de suport per debatre una qüestió de drets humans i justícia internacional”.

Dilluns passat, el grup socialista de l’ens comarcal va presentar una moció d’urgència per al reconeixement de l’Estat palestí. Segons els socialistes, la moció presentada s’alineava amb les accions de diversos països i organitzadors internacionals. Ara bé, la moció no es va arribar a debatre en el ple del maig del Consell Comarcal després que Junts i ERC s’abstinguessin en la votació sobre la urgència.

En el comunicat d’aquest dilluns, els socialistes expressen la seva decepció per la decisió de Junts i ERC en una “qüestió tan important”. A més, expliquen que la moció buscava “actuar amb fermesa i determinació en assumptes de drets humans i justícia internacional”. Amb tot, assenyalen que “no permetre el debat sobre aquesta moció envia un missatge equivocat als nostres ciutadans i a la comunitat internacional”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit