Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El projecte GALP a Blanes tanca amb 1.170 visites guiades al port del municipi


La seu de la Confraria de Pescadors de Blanes ha estat aquest dissabte l’escenari de clausura del projecte del Grup d’Acció Local Pesquers 2022 (GALP) desenvolupat a Blanes fins aquest passat setembre. Des de l’any passat el GALP Blanes ha desenvolupat diverses accions per promocionar el consum de peix al municipi, vinculat a la marca ‘Blanes Arran de Mar’.

Una de les més destacades han estat les visites guiades gratuïtes a la llotja del Port de Blanes aquest estiu i que han comptat amb un total de 1.170 assistents dels quals un 65% han estat visites familiars. El 48% dels visitants, per altra part, han estat de Blanes, segons l’empresa organitzadora.

En una entrevista al programa matí360 de Ràdio Marina, Roser Vall·llosada, responsable de l’empresa organitzadora de les visites guiades al Port de Blanes, explicava a principis de setembre que “veure la llotja de Blanes de gom a gom ha estat molt emocionant”.

 

Els GALP són entitats sorgides del Fons Europeu Marítim i de la Pesca. Tenen com a objectiu dissenyar i desenvolupar en el territori les estratègies per a la gestió dels ajuts europeus, tot permetent centrar les actuacions i els recursos en accions com la creació de llocs de treball del sector pesquer i donar valor afegit als productes de la pesca i l’aqüicultura, entre altres. En formen part la Confraria de Pescadors de Blanes i l’Ajuntament de Blanes.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit