Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El primer objectiu del Blanes Costa Brava International Film Fest és que, en cinc anys, sigui un festival classificador dels Premis Goya”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Jordi Calvet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Blanes. Hi hem parlat sobre el I Blanes Costa Brava International Film Fest.

Com ha assenyalat Calvet, sense haver-se celebrat, aquest festival “ja és un èxit”. “A la convocatòria dels premis s’hi han presentat 4.500 propostes de 122 països diferents”, exposa.

El Blanes Costa Brava International Film Fest, com explica el regidor, ja entrava en el programa electoral. El pressupost d’aquest esdeveniment, com ha confirmat el regidor, serà de 70.000 euros. “Entenem que part de la promoció del municipi implica fer esdeveniments de cultura de referència”, diu Calvet. A l’hora de pensar-lo, el regidor explicat que s’ha fet molta feina. En aquesta línia, Calvet també assenyala que “la presència del cinema estarà a tota la ciutat gràcies a tots els comerços i entitats del municipi que s’hi han implicat”.

Pel que fa a referents, Calvet arriba a emmirallar-lo amb el festival de Gijón. A més, sentencia que “el primer objectiu que tenim és, en cinc anys, ser un festival classificador dels Premis Goya”. A més, ha afegit que hi assistirà molta gent coneguda; “la gent se sorprendrà”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit