Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El ple de Lloret formalitza la renúncia de Jaume Dulsat


El ple extraordinari de l’Ajuntament de Lloret de Mar ha formalitzat aquest dilluns per la tarda la renúncia a l’alcaldia de Jaume Dulsat. L’alcalde accidental, fins les eleccions del maig i la constitució del nou consistori, és el primer tinent d’alcalde Albert Robert, que prendrà posessió del càrrec el proper 15 de març en un nou ple extraordinari. Dulsat seguirà com a regidor sense sou fins a finals de mandat.

En el seu discurs de comiat, Dulsat ha assegurat que marxa per motius “estrictament professionals” i que no hi ha cap estratègia política al darrere de la seva decisió. També ha dit que la d’alcalde ha estat “la feina de la meva vida”.

En general, tots els grups municipals han tingut paraules d’agraïment cap a Dulsat. Per la seva banda, el regidor de C’s, Jordi Hernàndez, ha explicat que veu un rerefons polític en la renúncia de Jaume Dulsat. Els grups Força Lloret i PSC no han intervingut.

Jaume Dulsat va anunciar a principis d’aquest mes de març la seva renúncia al càrrec per ser incompatible amb una oportunitat professional que li demana incorporació immediata i plena dedicació. A finals de l’any passat, Dulsat va anunciar que no es presentaria a la reelecció i que no podia assegurar la seva continuïtat en el càrrec fins a finals de mandat.

Foto: Aj. Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit