Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El PGA Catalunya Golf de Caldes de Malavella redueix un 50% el consum energètic en l’últim any


El centre PGA Catalunya Golf and Wellness de Caldes de Malavella ha reduït un 50% el consum energètic en l’últim any. Segons expliquen des de l’empresa en un comunicat de premsa, les accions de sostenibilitat que han posat en marxa eviten l’emissió de 362 tones de CO2 a l’any. Aquesta reducció es deu a la renovació de l’aire condicionat de l’Hotel Camiral per aparells més eficients energèticament amb una inversió de 300.000 euros, el que a la vegada ha permès reduir el consum d’electricitat.

Per altra banda, el complex ha instal·lat 316 panells solars que ocupen 900 metres quadrats en el sostre de l’hotel. Aquestes plaques generen 210.722 KW d’energia que es destinen a l’autoconsum. En aquest cas la inversió ha estat de 120.000 euros i des del PGA calculen una reducció de 51 tones de CO2 a l’any.

Per altra part, el PGA Catalunya també ha abordat la restauració de l’ecosistema de les zones aquàtiques. En els últims tres anys l’empresa ha treballat en recuperar la vegetació dels perímetres dels llacs i ha creat i preservat estanys estacionals. Actualment també reciclen el 100% de l’aigua i utilitzen aigües tractades i depurades per regar els camps de golf i les zones verdes. A més, han instal·lat un nou sistema de rec que necessita un 25% menys d’aigua i n’utilitza de reciclada.

Foto: PGA Golf Caldes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit