Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Pessebre Vivent de Brunyola arrenca la 42a edició aquest dissabte


El Pessebre Vivent de Brunyola arrenca aquest dissabte. Enguany, que se celebra la 42a edició, aquest pessebre impulsat per l’Associació Els Amics de Brunyola comptarà amb cinc dies de visites: 23, 25, 26 i 30 de desembre i 1 de gener. Així ho explica l’alcalde Roger Puigdevall.

“Comencem la inauguració aquest dissabte a les 7 de la tarda. Aquest any, a més, es recuperen els cinc dies que l’any passat queia una mica pitjor i només en vam poder fer quatre i aquest any recuperem el cinquè dia i hi haurà pessebre el 23, 25, 26, 30 i 1. 

Puigdevall destaca que no hi ha novetats com a tal, però sí que assenyala que alguna de les escenes s’ha vist afectada per culpa de la sequera.

“Sí que és veritat que aquest any hi ha alguna escena que s’ha vist afectada pels problemes que tenim amb la sequera. La bassa on normalment teníem l’escena on rentàvem roba malauradament no podrà ser perquè s’ha eixugat”. 

Tot i això, des de l’Ajuntament de Brunyola esperen rebre una xifra de visitants similars a la de l’any passat, en què es van recuperar els nombres d’abans de la pandèmia.

“Vam rebre, de mitjana, unes 1.200 persones cada dia del pessebre. Aquest any el que aspira des dels Amics de Brunyola és mantenir aquestes xifres afegint un dia més de pessebre. Això voldria dir que tindrem uns 1.200-1.300 visitants i que, a poc a poc, ha anat creixent”.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit