Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El PDeCAT demana la dimissió de l’alcalde de Calella


El PDeCAT ha demanat a l’alcalde de Calella, Marc Buch, la dimissió després que aquest dimecres anunciés que s’havia donat de baixa del partit i que es presentaria com a cap de llista de Junts a les eleccions municipals del 2023.

El responsable del PDeCAT al Maresme, Jofre Serret, ha dit que Buch ha estat alcalde després d’agafar el relleu a Montserrat Candini, que va renunciar el passat mes de maig per fer front a un càncer. Per Serret aquest és justament el projecte que ha de poder acabar el mandat. “Si ara ell vol liderar un projecte diferent ha de ser coherent amb ell mateix i plegar”, sentencia el responsable comarcal. Des del grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Calella admeten que l’anunci de Buch és una “sotragada” ja que internament es donava per fet que seria candidat del partit.

Pel que fa al PSC, el soci de govern del PDeCAT, expliquen que “el pacte és amb el PDeCAT i si els regidors diuen que seguiran, nosaltres també”, asseguren. Una altra cosa, diuen, és que pugui haver “canvis”, en al·lusió a una eventual moció de censura: “Ho hauríem de valorar”.

Foto: Presa de possessió de Marc Buch com alcalde de Calella (Aj. Calella)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit