test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El nou govern de Malgrat de Mar es dividirà en quatre grans àrees


L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Sonia Viñolas i el regidor de Malgrat Ens Mou, Jofre Serret, han presentat aquest dimarts en roda de premsa el cartipàs municipal per al nou mandat. El nou govern del municipi, fruït de la reedició del pacte entre el PSC i Malgrat Ens Mou, s’estructura en quatre grans àrees.

Els dos partits sumen vuit regidors, a un de la majoria absoluta del plenari, per la qual cosa hauran de pactar amb altres forces polítiques en els temes clau. Viñolas ha explicat que aquest fet “enriqueix més que debilita”

“De fet, en principi, se’ns havia acusat de ser un govern feble. Penso que s’obre un nou ventall que és una nova manera de treballar. Evidentment haurem de seure amb ells, escoltar les seves aportacions i arribar a consensos. I penso que això enriqueix més que empobreix o debilita”.

“D’altres grups de l’oposició poden escollir la opció del no pel no, la opció d’estar enfadats perquè no estan a govern i, per tant, els sembla que dient no perjudica al govern i realment qui perjudica és la vila de Malgrat. Per tant tenen la oportunitat o tindrem la oportunitat de veure quins grups municipals tenen ganes de treballar pel municipi, de seure’ns i tirar endavant projectes de forma conjunta. I escolta, a aquest govern no ens cauran els anells per explicar que aquesta idea ve d’aquest partit de l’oposició i el tirem endavant de forma conjunta”.

Alcaldia gestionarà directament les regidories de serveis municipals, sostenibilitat, mobilitat i policia local. L’àrea de Desenvolupament Urbà, Sostenibilitat, Via Pública i Habitatge estarà liderada pel regidor de Malgrat Ens Mou Jofre Serret, que repeteix com a primer tinent d’alcaldessa.

La regidora socialista Cinzia Valbonesi és la segona tinenta d’alcaldessa i gestionarà l’àrea de Presidència, Govern Obert, Atenció Ciutadana i Barris; el regidor del PSC Agustín Marín serà el responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Acció Municipal i tercer tinent d’alcaldessa, i la regidora de Malgrat Ens Mou, Lurdes Borrell, serà la quarta tinenta d’alcaldessa i cap de l’àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones.

El plenari on s’aprovarà el nou cartipàs municipal se celebrarà aquest dijous.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit