test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El nombre de turistes estrangers que visita el Maresme ja supera les xifres del 2022

Les darreres dades indiquen que el passat mes de setembre ja es van superar les xifres de 2022 en gairebé 39.000 visitants procedents d’altres països.


El nombre de turistes estrangers que visita el Maresme ja supera les xifres de 2022. Així ho revela una estadística de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme. Les darreres dades indiquen que el passat mes de setembre ja es van superar les xifres de 2022 en gairebé 39.000 visitants procedents d’altres països. En concret, el Maresme va rebre l’any passat gairebé 650.000 turistes estrangers i a tancament del mes de setembre el registre era de més de 689.000.

La comparativa interanual dels municipis amb més pes turístic indica que Santa Susanna i Calella són les poblacions amb un augment més intens (el 23,2% i el 19,9% respectivament), seguida de Malgrat de Mar que suma un increment del 6,09%.

Aquesta tendència a l’alça també s’ha observat a altres municipis del Maresme amb menor tradició turística. Així, Caldes d’Estrac, Sant Cebrià de Vallalta i Teià han superat amb escreix el nombre de turistes estrangers que els van visitar el 2022.

Pel que fa a la procedència, França continua sent el primer país emissor, seguit molt de prop per Regne Unit. A més distància es troben Alemanya i Països Baixos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit