Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’àrbitre maresmenc Víctor García Verdura xiularà la temporada vinent a Primera Divisió


El col·legiat maresmenc Víctor García Verdura (Sant Iscle de Vallalta, 1995) és nou àrbitre de la Primera Divisió de futbol. Amb només 28 anys, García Verdura arbitrarà la temporada 2023-2024 a la màxima divisió estatal convertint-se d’aquesta manera en l’àrbitre principal més jove de la categoria.

Víctor García Verdura va inscriure’s al CTA de la Federació Catalana de Futbol el 2011. Va ascendir a Tercera Catalana la temporada 2013-2014 i, gràcies al Programa Talents, va donar el salt a Segona Catalana a meitat d’aquella mateixa campanya. El següent curs, el 2014-2015, va pujar a Primera Catalana, i una campanya més tard, la 2015-2016, ja xiulava partits de Tercera Divisió Nacional.

Després de cinc temporades com a àrbitre de Segona Divisió B (2017-2021), el jove àrbitre del Maresme ha xiulat les dues darreres temporades a la categoria de plata i enguany ha dirigit partits decisius en el play-off d’ascens a la Primera Divisió.

Diversos reconeixements

García Verdura ha estat premiat durant les dues últimes temporades com a millor àrbitre català de futbol a la ‘Gala de les Estrelles’ i la temporada passada va rebre el ‘Trofeu Guruceta’ com a millor àrbitre de la Segona Divisió A, l’any del seu debut a la categoria de plata.

Foto: FCF

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit