test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme vol conèixer l’impacte del turisme estranger als municipis


El Consell Comarcal del Maresme ha posat en marxa un nou recurs per conèixer l’impacte del turisme estranger a tots els municipis de la comarca. Així, l’Observatori de Desenvolupament Local del consell ha presentat ‘Turistes estrangers al Maresme’, un recurs estadístic que aporta informació amb periodicitat mensual sobre el nombre de turistes estrangers que han visitat cada municipi maresmenc i, també, el seu país de procedència.

Segons les darreres dades d’aquest nou informe, l’any 2022 van visitar el Maresme 648.334 turistes. Pel que fa a les dades d’aquest any, fins aquest setembre, ja s’han computat 574.615 visitants. Així, des del Consell Comarcal esperen igualar o superar les xifres de l’any passat.

Com recull ‘Turistes estrangers al Maresme’, els principals països emissors són França (22,8%), el Regne Unit (17,1%), els Països Baixos (14,0%) i Alemanya (13,7%). A l’altra cara de la moneda, els municipis maresmencs que reben més turistes són Santa Susanna (21,8%), Calella (19,2%) i Malgrat de Mar (16%).

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit