test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme tanca l’estiu amb 3 milions de pernoctacions


El Maresme ha tancat la temporada d’estiu gairebé arribant a les 3 milions de pernoctacions segons l’informe sobre l’Activitat turística a l’Entorn de Barcelona elaborat pel LabTurisme de la Diputació de Barcelona. Així, com apunten des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, la temporada d’estiu d’enguany ha sigut la que més afluència ha tingut a la comarca.

L’informa mostra que han disminuït el nombre de viatgers un 10,8% respecte a l’any passat. En total, aquest estiu 600.000 persones han passat les seves vacances al Maresme. Tot i això, el que sí que augmenten són la mitjana de nits que passen els turistes al Maresme. De fet, la mitjana s’enfila fins a les 5 nits, superant les 3,9 nits del 2022.

Pel que fa a l’ocupació, l’estudi recull que baixa un punt respecte a les dades de l’any passat. L’ocupació mitjana sobre les places obertes de juliol i agost ha estat al voltant del 80%. En aquesta línia, els hotels concentren la quantitat més gran de viatgers al Maresme amb un total de 450.000. Els segueixen els càmpings, amb 160.000, i els allotjaments de turisme rural, amb un miler de turistes.

Foto: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit