Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme registra un augment de la taxa d’atur aquest octubre

Si bé la taxa d'atur ha augmentat aquest mes d'octubre al Maresme, respecte al mateix període de l'any passat han disminuït el nombre de persones aturades.


La comarca del Maresme ha registrat un increment de l’atur aquest mes d’octubre. Així, les oficines d’ocupació de la comarca han sumat 201 persones com a demandants de feina. Percentualment, aquesta xifra representa un increment del 0,98% respecte al mes de setembre. Ara bé, des del Consell Comarcal del Maresme destaquen que enguany hi ha menys persones aturades que al mateix període del 2022.

Segons recull el Report d’Atur elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, a la comarca hi ha 871 persones aturades menys que l’octubre del 2022. Això suposa que la reducció interanual de la desocupació sigui del 4,02%.

Amb tot, la taxa d’atur registral maresmenca se situa en el 9,34%. Ara bé, en les dones aquesta taxa puja fins a l’11,07%, mentre que amb els homes baixa al 7,71%.

On la taxa també mostra diferències és en termes municipals. Alella i Tiana són els municipis amb la xifra de desocupació més baixa amb un 4,58% i un 4,73%, respectivament. En canvi, Tordera, Pineda de Mar i Mataró, són els municipis que registren una taxa d’atur més elevada; 11,44%; 11,81% i 11,43%, respectivament.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit