Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme crea ‘El Portal de la Gent Gran’ per l’envelliment actiu


El Consell Comarcal del Maresme crea ‘El Portal de la Gent Gran‘. La posada en marxa d’aquest espai web ha coincidit amb la celebració del Dia Mundial de la presa de consciència sobre l’abús i el maltractament a les persones grans, que se celebra el 15 de juny.

L’objectiu de la creació del portal, segons l’ens comarcal, és promoure un envelliment actiu donant un pes especial a l’agenda de les activitats programades en els municipis maresmencs. Així doncs, les persones interessades poden inscriure’s i rebre a través de WhatsApp un butlletí mensual amb totes les novetats. En aquesta línia, el Portal incorpora informació dels serveis que ofereixen els ajuntaments a la gent gran. Amb tot, com apunten des del Consell Comarcal del Maresme, l’espai també anirà incorporant informació relativa a salut i formació.

A més, es fomentarà la participació activa amb el Consell consultiu de la Gent Gran del Maresme. Aquest organisme s’ha reactivat recentment per conèixer les necessitats socials de la gent gran de la comarca. Així mateix, també vol articular polítiques per a la gent gran i promoure activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones.

El Portal de la Gent Gran del Maresme s’ha creat amb la col·laboració dels ajuntaments i del món associatiu.

Foto: Consell Comarcal del Maresme

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit