Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme celebrarà la 26a Setmana de l’Emprenedoria i la Digitalització


La comarca del Maresme celebrarà la 26a Setmana de l’Emprenedoria i la Digitalització del 6 al 10 de novembre. Durant aquests dies hi haurà jornades formatives i conferències. A més, com apunten des del Consell Comarcal del Maresme, l’activitat més important serà el Networking, que facilita contactes i interaccions professionals entre totes les persones.

Pel que fa a les formacions, seran en format en línia, excepte la de divendres 10 de novembre. Aquesta es farà presencialment al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres. En aquesta formació presencial s’hi abordarà la digitalització des de diferents vessants: la transformació digital B2B, la ciberseguretat i l’impacte de les xarxes socials en el creixement dels negocis.

D’altra banda, les conferències, aniran a càrrec d’Andoni Rodríguez, formador i consultor; Genís Margarit, especialista en ciberseguretat; i, el youtuber Long Li Xue. D’altra banda, les maresmenques Lucía Michalun, de Crea un huerto; Estefania Vega, de La coqueta gourmet; i, Raquel Sánchez, dietista integrativa, explicaran les claus del seu èxit.

Des del Consell Comarcal del Maresme assenyalen que d’altres temes que es tocaran durant la Setmana de l’Emprenedoria seran la dona emprenedora, l’economia social i solidària i del pas cap a la internacionalització dels negocis.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit