Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme celebra els 10 anys de la marca Costa Barcelona


La comarca del Maresme ha participat en la celebració del 10è aniversari de la marca Costa Barcelona. Juntament amb la Costa Garraf, la Costa Maresme va ser la primera destinació a entrar a formar part de Costa Barcelona. Ara, 10 anys després, i coincidint amb la publicació del nou pla de màrqueting de la província de Barcelona, la Diputació celebra la unió les dues comarques en una sola marca turística. A banda del Maresme, Costa Barcelona la conformen 5 comarques més: Garraf, Alt Penedès, Vallès Oriental, Vallès Occidental i Baix Llobregat.

Per la celebració del 10è aniversari, la presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa, i la directora tècnica, Eva Esplugas, han encapçalat la representació maresmenca a l’acte celebrat al Castell de Castelldefels. A més, a l’acte, també hi ha assistit el Gremi d’Hostaleria del Maresme i diferents municipis com Santa Susanna, Canet de Mar, Malgrat de Mar i Mataró.

Com ha destacat la presidenta del Consorci, “pel Maresme, formar part de Costa Barcelona suposa una porta d’entrada per atraure el turisme internacional sota una marca coneguda mundialment”.

Foto: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit