Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme busca 40 mentors per acompanyar jovent tutelat i extutelat en la seva emancipació


La comarca del Maresme busca 40 persones mentores per acompanyar jovent tutelat i extutelat de la comarca en la seva emancipació. Es tracta d’un projecte impulsat per l’entitat Punt de Referència.

El jovent tutelat són nois i noies que per diverses situacions (pobresa extrema, migracions, situacions de maltractament…) han viscut part de la seva infància o adolescència en un centre de menors. Ara bé, després d’arribar a la majoria d’edat, 18 anys, aquest recurs de tutela desapareix. És en aquest moment, com apunten des del Consell Comarcal del Maresme, en què ha d’entomar el repte de l’emancipació.

Ara, l’entitat Punt de Referència, que treballa per afavorir la plena emancipació del jovent vulnerable i principalment del jovent extutelat en el moment de la seva sortida dels centres de protecció del menor, ha engegat la campanya Un gest, un món. L’objectiu d’aquesta iniciativa és trobar persones voluntàries que vulguin participar com a mentores per acompanyar els i les joves en el seu procés d’emancipació.

9 mesos de mentoratge

Les persones voluntàries que estiguin interessades a participar-hi no necessiten experiència prèvia. El pròxim 3 de juliol es farà una reunió informativa al Cafè de Mar de Mataró. En aquesta trobada persones que han exercit com a mentores explicaran les seves experiències.

Un gest, un món consisteix en nou mesos de trobades setmanals. A l’inici, les persones mentores faran una entrevista personal i rebran una formació de 10 hores. Durant tot el procés, a més, comptaran amb el seguiment de l’equip de Punt de Referència per tal que la relació sigui enriquidora per a les dues parts.

Les persones interessades poden contactar amb Punt de Referència (info@puntdereferencia.org).

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit