Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maresme arrenca la celebració de les jornades gastronòmiques del pèsol

Hi participaran 70 productors, elaboradors i restauradors de més d'una vintena de municipis de la comarca


La comarca del Maresme celebrarà les jornades gastronòmiques ‘Temps de Pèsol’ del 15 de març a l’1 de maig. En total, 22 municipis de la comarca participaran en aquesta festa gastronòmica de “la perla verda”, tal com apunten des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

‘Temps de Pèsol’ és una jornada gastronòmica amb l’objectiu de fer valdre aquest producte de quilòmetre 0 i la cuina que s’hi desenvolupa al voltant a la comarca. Entre el total de municipis, hi participaran una setantena de productors, elaboradors i restauradors locals oferint els pèsols frescos o bé, elaborats en plats.

Enguany, a les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme hi participen els municipis d’Arenys de Mar, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Palafolls, Pineda i Sant Pol de Mar. També Alella, Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d’Estrac, Dosrius, Mataró, Òrrius o Premià de Dalt. A més de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Tiana i Vilassar de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit