Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

20 negocis del Maresme participen al Benvinguts a Pagès


Una vintena d’establiments i explotacions del Maresme se sumen a la nova edició dela festa de la pagesia catalana: Benvinguts a Pagès. Entre el 30 de setembre i l’1 d’octubre tindrà lloc aquest esdeveniment que, enguany, comptarà amb una vintena d’expltacions i establiments agroalimentaris maresmencs participants.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa que obre les portes d’explotacions i establiments en una aposta pel consum responsable i de proximitat. Així, i segons apunten des del Consell Comarcal del Maresme, és una oportunitat per saber què mengem tot veient persones que treballen la terra, cuiden els ramats o elaboren artesanalment els productes agroalimentaris. Per visitar les explotacions i els establiments que participen al Benvinguts a Pagès 2023 s’ha d’omplir la inscripció en aquesta pàgina web.

Entre els establiments i explotacions participants hi ha l’Horta Ecològica Pla de Munt de Palafolls, el Ragú Restaurante de Pineda de Mar, l’Espai Rural Cuina #hortaplademunt de Palafolls o la Cooperativa Agrària La Baixa Tordera de Tordera, entre d’altres.

Foto: Diputació de Barcelona

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit