Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El MalgrART 2024 arrencarà aquest pròxim dilluns

S'allargarà fins al 29 d'abril amb 27 propostes


Malgrat de Mar celebrarà una nova edició del MalgrART, una mostra amb tretze anys d’història que porta al municipi propostes de diverses disciplines artístiques. El MalgrART 2024 arrencarà a la vigília de Sant Jordi, el 22 d’abril. S’allargarà fins al 29 d’abril amb prop d’una trentena de propostes.

El MalgrART d’aquest any aixecarà el teló el dilluns 22 d’abril amb un taller infantil de Sant Jordi a les Peixateries Velles. Durant tota la setmana, el municipi acollirà una oferta de música, dansa, teatre i pintura.

D’entre les activitats destaca l’entrega de premis del 45è Concurs de Microrelats i el 3r Concurs de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual. Es farà el dijous 25 d’abril, a les 18 h, a la Sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal. En acabar, es representarà el monòleg Pompeu Fabra: jugada mestra! amb Òscar Intente.

El MalgrART 2024 clourà el dilluns 29 d’abril amb una exhibició dels alumnes de l’Escola Dansamar als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit