Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Màgic Andreu i Santi Arisa seràn a la 10a Fira de Sabors Catalans de Blanes aquest cap de setmana


Coincidint amb la Diada de l’11 de Setembre, enguany se celebra la 10a Fira de Sabors Catalans de Blanes. Els actes començaran el divendres dia 9 de setembre i s’allargaran fins al diumenge, el dia de la Diada. En aquesta edició número 10 hi participaran el Màgic Andreu i, també, Santi Arisa.

La 10a Fira de Sabors Catalans, que s’allotjarà al Passeig de Mar, comptarà, com és tradicional, amb diverses parades ambientades amb elements propis de la celebració de la diada. En aquestes parades, segons ha avançat el consistori, s’hi oferiran productes artesans tan alimentaris -formatge, embotits, pastissos-, com també, roba, complements, bijuteria i sabons, entre altres.

A l’escenari del Banc dels Músics, dins del recinte de la fira, hi haurà espectacles i concerts. Divendres, hi actuarà la banda de jazz ‘Men in Swing’ i el conegut mag Màgic Andreu. L’endemà dissabte, per l’escenari del Banc dels Músics i passarà el cantant, bateria i percussionista Santi Arisa acompanyat de l’acordionista Giuseppe Costa. Diumenge, les dues activitats estaran adreçades als més petits amb l’actuació de Gil Ratataplam i la Festa de l’Escuma.

Actes institucionals de la Diada

Pel que fa als Actes Institucionals organitzats per l’Ajuntament de Blanes es faran el diumenge 11 de setembre. La commemoració començarà a les onze del matí la hissada de la senyera des del balcó principal de l’ajuntament acompanyada del ‘Cant dels Segadors’. Tot seguit hi haurà l’Oferta Institucional davant el monument a Lluís Companys. La celebració de la Diada a Blanes es tancarà a les 7 de la tarda amb una audició de sardanes al Banc dels Músics del Passeig de Mar, amb la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit