Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Maçanet Dona Veu compleix l’objectiu de visibilitzar artistes femenines


Veiem que els primers cartells són homes, que els premis se’ls segueixen emportant els homes i que tenim dones molt potents. Ho hem demostrat i ho seguirem demostrant“. (Rosa Casas, regidora de Festes de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva)

 

Un cop acabat el Maçanet Dona Veu, el municipi en fa una valoració molt positiva, ja que consideren que s’ha aconseguit l’objectiu principal de visibilitzar les veus femenines. Durant tres dies dones com Natalia Lacunza, Celeste, Martirio, Beth amb Laura Andrés i Judit Nedderman han sigut protagonistes d’aquesta primera edició del festival.

Rosa Casas, regidora de Festes Rosa de l’Ajuntament de Maçanet, ha destacat la bona afluència de públic, tant local com de fora, i les ganes dels assistents i de les artistes per gaudir dels espectacles musicals de diferents estils: pop indie, balades, flamenc, boleros, jazz o guaracha, entre altres.

“És veritat que aquest any ens hem bolcat tots amb els festivals i està molt bé. Ja vam dir que nosaltres no veníem a competir, sinó que tenim uns objectius molt clars i el que volem és sobretot donar aquesta veu a les dones i que sigui un referent comarcal com el que ha estat aquests dies.” (Rosa Casas)

 

Casas ha confirmat la continuïtat del festival i, pensant ja en la segona edició, estudien que es pugui tornar a celebrar durant el mes de juny. L’alcaldessa Natàlia Figueres també ha remarcat el fet que Maçanet Dona Veu contribueixi a donar a conèixer Maçanet de la Selva: “Ha vingut molta gent de diversos indrets i amb iniciatives com aquestes fem conèixer el municipi, el seu entorn i patrimoni des de la cultura i la música”.

Foto: Rubén Garsi/Aj. Maçanet

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit